Content Strategie

Een content strategie wordt gemaakt door een content marketeer welke zich richt op het creëren, verspreiden en vindbaar maken van content. Dit met als doel om een dienst of product beter vindbaar te maken voor de zoekmachine Google en zo te laten groeien. 

Content strategie

Wat is een Content Strategie?

Een content strategie is een plan welke ervoor zorgt dat je content uitingen online eenduidig zullen zijn voor je merk. Het doel van een content strategie is een consistent professioneel merkbeeld verspreiden welke het klantvertrouwen verhoogt. Je legt de klant uit met de nieuwste middelen (video content, USP in afbeeldingen etc.) wat jouw product of dienst voor hen kan betekenen. Wat daarin de beste manieren zijn worden vastgelegd in de content strategie.

Welke onderdelen bevat de Content Strategie? 

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek waarin eerste data zoals product lijsten, inlog en budget besproken worden. Na afstemming van de opdracht en ondertekening van de offerte stel ik een content strategie op welke Vos Online Marketing Advies voor je, of jullie zelf kunnen uitvoeren. In het adviesgesprek zit direct een offerte inbegrepen. Indien ik de uitvoering zou doen, om de keuze overzichtelijk te maken. Het kan ook voorkomen dat er direct een prijsopgave van andere specialisten bij zit als het bijvoorbeeld ons advies is om product fotografie te gaan uitvoeren.  

De strategie bevat de volgende content onderdelen:

  • Product titels
  • Afbeeldingen
  • Reviews
  • Product beschrijvingen
  • Product kenmerken
  • Product video’s

 

Wat levert de Content Strategie op?

Een goed beeld van hoe je, je content optimaliseert volgens de laatste richtlijnen van de zoekmachine Google, zodat je beter vindbaar wordt op Google. De optimalisatie kan ik ook voor je uitvoeren.

Prijzen Content Strategie*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Product/ dienst 1 branche

4 uur

€ 340

€ 411,40

Product/dienst 2 branches

6 uur

€ 510

€ 617,10

Optimaliseren content o.b.v. uurtarief

1 uur

€ 85

€ 102,85

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooral afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Klantreis analyse

Na deze analyse weet je hoe je de structuur van je website het beste kan optimaliseren. Ik zoek naar een route welke voor zowel de klant als voor de zoekmachine Google de juiste is.

Zoekwoorden onderzoek

Wil je weten welke zoekwoorden je het beste op je website kan gebruiken? Dit onderzoek geeft je per branche minimaal 20 zoekwoorden welke je direct kan verwerken in je online marketing middelen.

Google Search Console

Het is soms zoeken waar Google op reageert in alle mogelijke optimalisaties. Door je aan te melden bij Google Search Console krijg je feedback van Google waar je het beste mee kan beginnen.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.