Google Analytics

Door Google Analytics te koppelen aan jouw website krijg je meer inzicht in de hoeveelheid bezoekers en waar deze vandaan komen. Een mooi startpunt vaak voor online marketing optimalisaties. Als je weet hoeveel bezoekers je hebt dan kan je op basis hiervan een groei-ambitie bepalen. 

Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een gratis dienst van Google waarbij je een zogenoemde tag (code gegenereerd door Google Analytics) op je website in de HTML verwerkt. Deze code zorgt ervoor dat Google Analytics je aantal bezoekers traceert en meet. Hierdoor weet je hoeveel bezoekers er op je website komen. Ook geeft Google Analytics meer data inzichten zoals hoeveel bezoekers iedere pagina krijgt. En welk type apparaat er gebruikt wordt.

Welke onderdelen bevat het koppelen van Google Analytics? 

We plannen eerst een kort gesprek in waarbij de inloggegeven worden uitgewisseld. Er is ook tijd en ruimte om meer uitleg te krijgen over wat je aan Google Analytics hebt. De dienst is namelijk erg uitgebreid en we lopen even kort door alle opties heen. Mocht je extra specifieke wensen hebben welke wellicht meer werk opleveren zoals specifieke codes per pagina’s dan zullen we dit direct laten weten. Vervolgens voeren we de koppeling uit en berichten we je via de e-mail als dit is volbracht.

Wat levert het koppelen van Google Analytics op?

Alles begint met inzicht. Door Google Analytics te koppelen aan jouw website weet je hoeveel bezoekers je krijgt. Ook geeft de tool informatie over hoelang en welke pagina’s veel bezocht worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je website al goed gevonden wordt, maar dat de klant niet koopt. Dan zit je probleem in de structuur op je website, of in de content. Als je meer bezoekers op je website wil, starten we het traject altijd met het toevoegen van Google Analytics om resultaat te kunnen meten.

Prijzen koppelen Google Analytics*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Code genereren en plaatsen op de website

1 uur

€ 85,00

€ 102,85

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

 

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Google Dashboard

Het Google Dashboard geeft een mooi overzicht in alle data die door Google Analytics wordt gegenereerd. Een mooi overzicht om te delen in de salesmeeting.

Online Marketing advies

Na dit advies kan je direct met focus acties doorvoeren op je website om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Het uitvoeren van de acties uit dit advies kan ik ook voor je oppakken.

Google Advertising

Wil je naast je optimalisaties voor betere posities ook laagdrempelig adverteren? Dan kan ik dit voor je organiseren. Hierdoor heb je sneller meer bezoekers op je website.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.