Google Mijn Bedrijf

In alle opties om je website beter gevonden te laten worden door Google, draagt Google Mijn Bedrijf steeds meer bij. Er komen binnen deze gratis dienst van Google dan ook steeds meer mogelijkheden om de klant sneller naar jouw bedrijf te leiden zoals de optie “direct een afspraak plannen” of “bellen”. Door mij je bedrijfsprofiel te laten optimaliseren sta je er commercieel goed voor om de klant zo snel mogelijk door leiden naar jouw bedrijf.

Google mijn bedrijf

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is de weergave welke je ziet in de Google Maps bij lokale zoekresultaten. Deze weergave verrijk je met een gratis tool van Google waar alle bedrijven zich op kunnen toevoegen. Via de tool kan je extra bedrijfsgegevens toevoegen zoals afbeeldingen en product en dienstbeschrijvingen. Het toevoegen van informatie gaat wel via een verificatie model omdat Google betrouwbare informatie wil bieden. Dit allen met als doen om je lokale vindbaarheid te vergroten. Als de klant je via Google Maps vind kan hij direct doorklikken naar jouw website en gebruik maken van je diensten. Google Mijn Bedrijf is de Nederlandse benaming en in deze taal kan je de tool ook gebruiken.

Welke onderdelen bevat het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf? 

We plannen eerst een afstemmingsgesprek in om de wensen te doorspreken. Welk doel wil je behalen met het optimaliseren en of implementeren van Google Mijn Bedrijf? We gebruiken deze afspraak ook direct om data uit te wisselen, zoals logo en ander beeldmateriaal. Tekstueel bedenk ik alle teksten om zo commercieel en vanuit zoekgedrag aan te sluiten op de wensen van de klant. 

Wat levert het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf op?

Google Mijn Bedrijf wordt steeds vaker getoond in de zoekresultaten van Google. Door deze er actueel en netjes bij te hebben staan, vergroot je de kans dat de klant voor jouw website kiest.

Prijzen optimaliseren Google Mijn Bedrijf*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Inrichten 1 Website

2 uur

€ 170,00

€ 205,70

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Online Marketing advies

Na dit marketing advies weet je wat je allemaal kan doen om beter online vindbaar te worden. Daarna kan je ervoor kiezen om zelf de acties uit te voeren of ik doe dit voor jullie.

Google Analytics

Wat mij betreft het beginpunt, door Google Analytics te koppelen aan je website, kan je bepalen waar je heen wilt in je groei-ambitie.

Content strategie

Het kan zijn dat je al voldoende bezoekers op je website hebt, maar dat je wil dat er meer aankopen plaatsvinden. Dan is het slim om je content te optimaliseren. Ik kan hierin adviseren en uitvoeren.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.