Google Search Console

Soms is het een hele puzzel waar je moet beginnen om in Google Search organisch SEO, beter gevonden te worden in de zoekmachine Google. Door je website aan te melden bij Google Search Console krijg je meer inzicht in waarom je bepaalde posities op Google wel of juist niet krijgt. Het geeft inzicht in waar je exacter aan moet werken om meer bezoekers te genereren.

Google Search Console

Wat is Google Search Console?

Google Search Console is een gratis dienst van Google welke helpt bij het optimaliseren van de website om organische beter gevonden te worden in Google. Met organische beter gevonden worden, wordt bedoelt hoe je op alle niet betaalde posities op de SERP (Search Engine Results Page) pagina van Google verschijnt. De tool geeft inzicht in technische problemen waardoor bijvoorbeeld bepaalde pagina’s niet gezien worden door Google.

Welke onderdelen bevat het koppelen van Google Search Console? 

We plannen een kennismakingsgesprek in waarbij we de eerste data zoals inlog en de wensen bespreken. Vervolgens meld ik jouw website aan bij de gratis dienst van Google, Search Console. Het advies wat Google dan voor je heeft zal ik vanuit expertise bekijken en in een adviesgesprek met jullie delen. Daarna voeren jullie zelf deze acties uit, of ik kan hierbij ondersteunen.

Wat voor acties hieruit voort kunnen komen om een idee te krijgen zijn bijvoorbeeld, Sitemap met Google delen, meer zoekwoorden integreren op de website etc. Deze dienst kiest een klant vaak na eerdere optimalisaties om extra resultaat te behalen.

Wat levert het koppelen van Google Search Console op?

Inzicht in hoe Google je website ziet en indexeert. Door mij als tussenpersoon in te huren heb je ook direct de praktische uitvoering inzichtelijk.

Prijzen koppelen Google Search Console*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Aanmelden 1 website

1 uur

€ 85,00

€ 102,85

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Klantreis analyse

Twijfel je of jouw website goed is opgebouwd en zou je willen dat hier iemand met expertise naar kijkt? Laat mij je adviseren en je weet wat je aan kan pakken.

Zoekwoorden onderzoek

Snel een overzicht ontvangen van relevante zoekwoorden voor jouw branche? Na het verwerken van deze zoekwoorden ben je relevanter voor de zoekmachine Google en vinden klanten je gemakkelijker.

Google My Business

Het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat indien de klant je vindt via Google, hij sneller doorklikt op jouw website, omdat is meer informatie te vinden is. 

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.