Google diensten koppelen

Google heeft veel gratis diensten waarmee je jouw website zo optimaal mogelijk kunt inrichten  zodat deze aansluit bij de eisen van Google met als doel het bieden van betrouwbare zoekresultaten. Omdat het niet altijd even eenvoudig is om deze diensten te koppelen bieden we het koppelen en optimaliseren aan. Daarnaast geef ik ook inzicht in wat de tools voor je kunnen betekenen. Hieronder volgt een overzicht zodat je weet wat iedere Google dienst voor je kan betekenen.

Google diensten

Wil je meer inzicht in hoeveel bezoekers je dagelijks op je website hebt? Misschien wil je graag weten hoe ze je hebben gevonden, Google Analytics geeft hier inzicht in. Wij koppelen Google Analytics met deze dienst aan jouw website.

Google Analytics
Google Advertising

Als je snel resultaat wilt, kan het helpen om naast Google Search SEO optimalisaties ook extra bezoekers te werven via advertenties SEA. Wij helpen je om de juiste zoektermen te gebruiken en de advertenties in te regelen op een slimme manier.  

Ben je al een tijdje bezig met optimalisaties op je website, maar zie je nog geen resultaat in het aantal bezoekers? Dan kan het helpen om je aan te melden bij Google Search Console om exacter te weten waar je, je op moet richten.

Google Search Console
Google Dashboard

Genoeg van alle opties in Google Analytics? Wil je overzichtelijk de data tot je nemen? Dan maken we een mooi overzichtelijk dashboard voor je waar je alleen ziet wat je wil zien.

Het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf draagt bij aan  lokale betere vindbaarheid via zoekmachines. Ook maak je website bereikbaarder via Google.

Google My Business