Klantreis Advies

De klant begint bij Google, zoekt daar op een bepaald zoekwoord en komt vervolgens op jouw  website uit. Op jouw website moet de klant door kunnen klikken om over te kunnen op kopen (conversie). Dit noemen we de klantreis. Wij bekijken bij deze dienst of de klantreis logisch is en wat je kan optimaliseren zodat de klant meer koopt via jouw website.

Klantreis analyse

Wat is een Klantreis Advies?

Een klantreis word ook wel de customer journey genoemd. Per niveau van home tot de diepst liggende pagina wordt er een advies uitgebracht wat de beste browse (gelaagdheid) structuur is voor je website. 

Welke onderdelen bevat het Klantreis Advies? 

Na een afstemmingsgesprek hebben we genoeg input om een advies samen te kunnen stellen. Het advies geeft inzicht per branche wat de beste website opbouw is, deze wordt in de vorm van een sitemap opgeleverd. Deze dienst kan je afnemen als je nog geen website hebt, maar ook als je de huidige wilt verbeteren. We gebruiken de bestaande sitemap of we maken een nieuwe. 

Wat levert het Klantreis Advies op?

Na het doorvoeren van de nieuwe sitemap, heb je een klantvriendelijkere website die ook door Google beter geïndexeerd zal worden, wat zal leiden tot meer bezoekers.

Prijzen Klantreis Advies*Indicatie urenPrijs excl. BTWPrijs incl. BTW
Website 1 branche6 uur€ 510€ 617,10
Website 2 branches8 uur€ 680€ 822,80

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Andere bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Google Search Console

Als ik jouw website aanmeld bij Google Search Console, dan weet je gericht waar verbetering mogelijk is. Dit is een logische stap om te zetten als je de basis al op orde hebt.

Google Dashboard

Google Analytics bevat heel veel informatie, vaak zelfs te veel. Met deze dienst richten we de lay-out dusdanig in dat je een overzicht hebt van enkel de data welke je gebruikt.  

Zoekwoorden onderzoek

Wil je weten welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt? Na dit onderzoek ontvang je minimaal 30 populairste zoekwoorden die je kunt gebruiken om je producten beter vindbaar te maken voor je doelgroep.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.