Online Marketing Advies

Het Online Marketing Advies is onze compleetste dienst. Een mooi startpunt. Als je niet goed weet waar je het beste op kan focussen in de huidige online marketing wereld, levert deze dienst je een duidelijke marketing strategie op. Door online marketing is marketing voor ieder budget beschikbaar geworden. Maar waar focus je op bij een beperkter budget? Het advies loopt stap voor stap alle onderdelen door welke helpen bij het beter vindbaar worden. Concreet ontvang je ook een prognose in de uplift van je aantal website bezoekers, zodat je weet wat haalbaar is binnen je branche.

Online Marketing advies

Wat is het Online Marketing Advies?

Het online marketing advies bekijkt je gehele marketing activiteiten online en geeft advies hoe je deze kan optimaliseren. Het doel is om meetbaar meer bezoekers met jouw merk in aanmerking te brengen. Denk aan optimalisaties voor je website, social media en advertenties. De optimalisaties zijn vervolgens meetbaar in Google Analytics waar je de bezoekers van je website kan meten.

Om een website meer bezoekers te kunnen laten krijgen via Google moet je aan vier onderwerpen denken, deze zijn verwerkt in het advies.

 1. Technisch een sterke website
 2. Content optimaal
 3. Linkbuilding (je website is niet opzich zelf een autoriteit maar er word ook naar verwezen)
 4. Zijn waar je klant is

Welke onderdelen bevat het Online Marketing Advies? 

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen het startpunt en het gewenste eindresultaat. We plannen direct een afspraak voor het adviesgesprek. Bij het adviesgesprek bespreken we het actieplan welke uit het advies komt. De uitvoering van het advies kan de klant geheel zelf doen of samen met ons. Na de uitvoering zal er een evaluatie volgen. 

 • Kennismakingsgesprek (1 uur gratis)
 • Adviesgesprek (2 uur)
 • Uitvoering, de vrijblijvende uren inschatting zal in het advies verwerkt zijn (ongeveer 2 tot 20 uur)
 • Evaluatie +/- 3 maanden na uitvoering (0,5 uur per keer)

 

Welke onderwerpen worden er uitgewerkt in het Vos Online Marketing Advies?

 • Startpunt website (huidige aantal bezoekers)
 • Zoekwoorden onderzoek (4 uur)
 • Voorstel URL-structuur website (2 uur)
 • Google Mijn Bedrijf optimalisaties advies (0,5 uur)
 • Website optimalisaties (3 uur)
 • Linkbuilding advies (Intern en Extern) (2 uur)
 • Marketingmix (1 uur)
 • Prognose uplift aantal bezoekers op basis van concurrentie (0,5 uur)
 • Stappenplan uitvoering advies 

 

Wat levert het Online Marketing Advies op?

Na het adviesgesprek weet je hoe Google werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je website beter gevonden wordt. Het advies is een concreet actieplan, waarin we de voortgang van de uitvoering blijven monitoren. Na het advies volgt de uitvoering waarbij we naar wens kunnen helpen. We werken dan stapsgewijs naar de prognose uplift aantal bezoekers toe. Om vooraf aan dit advies/actieplan een idee te hebben van de uplift in aantal bezoekers, kan het slim zijn om eerst een zoekwoorden onderzoek uit te laten voeren. 

Prijzen Online Marketing Advies*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Vos Online Marketing Advies

15 uur

€ 1.275

€ 1.542,75

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Online Marketeer

Je online vindbaarheid boosten? Na afstemming van de opdracht ga ik direct aan de slag om zo snel mogelijk resultaat te boeken. 

Training online marketing

Wat is er mooier dan kennis overdragen, zodat je team zelfstandig voor een optimaal vindbare website kan zorgen.

Content strategie

Content het is een breed begrip van afbeeldingen tot titels tot reviews. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt. We bepalen samen de focus en maken een advies.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.