Tarieven

We werken op verschillende manieren, “uurtje factuurtje” bij vragen of directe instap werkzaamheden. Dit is al mogelijk vanaf 1 uur. Daarbij kun je ook gebruik maken van een strippenkaart. Het uitwerken van een groter vraagstuk zoals een online marketing advies of het uitvoeren van dit advies is uiteraard ook mogelijk. 

Tarieven Vos Online Marketing Advies

We zijn laagdrempelig beschikbaar, al vanaf 1 uur per maand. De eerste kennismaking is gratis omdat we graag een wederzijdse klik willen ervaren. Als we geen route voor het genereren van bezoekers via Google zien, bijvoorbeeld bij lage naamsbekendheid zijn we hier eerlijk over. Je kunt bij Vos Online Marketing Advies terecht voor korte online marketing / SEO / SEA vragen maar ook complete adviestrajecten met uitvoering en rapportage. 

 

360 graden marketing 

1. Door inzicht te hebben in groeikansen en deze door te vertalen in websiteoptimalisaties, wordt je website een visite plaatje voor jouw doelgroep. Je gebruikt de juiste woorden waarmee je je doelgroep aanspreekt. Hierdoor zal de conversie en de vindbaarheid stijgen.  

2. Adverteren o.a. via Google SEA zorgt ervoor dat je sneller kliks krijgt op je websites. Adverteren via Google SEA is volgens een biedingsplatform. Hoe meer concurrentie er is op een zoekwoord, hoe hoger de kosten per kliks zijn. 

3. Online bezoekers, uit de websiteoptimalisatie hoop je ook organische bezoekers SEO te bereiken. Dit is ons doel door de inzichten uit onderzoek zoals het zoekwoordenonderzoek en de concurrentie te bekijken, te verwerken in de website optimalisaties. 

4. Klantreis, de bezoeker op jouw website moet een gemakkelijke “klantreis” maken naar jouw product of dienst. Als de website duidelijk is, zal de bezoeker sneller vinden wat ze zoekt. In onze adviezen bekijken we ook dit deel, de conversie. 

5. Content, net zo belangrijk als de klantreis. Met duidelijke afbeeldingen en beschrijvingen van je diensten of producten zal de klant eerder over gaan tot aankoop. We optimaliseren de content voor je. Dit valt onder uitvoerende online marketeer taken. 

6. Reviews, hoe praat de klant over je? Is dit positief, en kan Google deze reviews ook lezen? Dit is een belangrijke stap in het aankoopproces van jouw toekomstige klant. We koppelen Google Reviews aan websites en geven tips om meer reviews te ontvangen. 

Bron: Vos Online Marketing Advies 360 graden marketing

Vraag een offerte aan voor een passend voorstel bij voor jouw branche. 

Contact Vos Online Marketing Advies