Training Online Marketing

De Online Marketing Training is bedacht vanuit de visie dat we graag kennis overdragen. Ook houden we ervan om met de voeten in de klei te staan, waar het echte werk gebeurd! Na deze training weet je weer met elkaar wat het doel behoord te zijn. We bekijken jouw merk en zullen verschillende tips en tricks meenemen in de training om het praktisch te maken.

Training online marketing

Wat is een Training Online Marketing?

Dit is een training welke specifiek zorgt voor meer kennis in online marketing voor jouw medewerkers. Bij meer online marketing kennis kunnen jouw medewerkers de dagelijkse werkzaamheden welke online marketing bevatten beter uitvoeren. Zoals social media bijhouden, website optimalisaties, content optimalisaties, campagnes inrichten.  

Welke onderdelen bevat de Training Online Marketing? 

Allereerst hebben we een kort afstemmingsgesprek om te bepalen wat het niveau is van het huidige team en hoeveel mensen deze betreft. De basistraining gaat in op wat online marketing betekent en hoe besteed ik hier als organisatie het beste aandacht aan. Er zal ook veel aandacht zijn voor terminologie en de uitleg hiervan. De middelbare training staat vooral stil bij focus en prioriteiten op het gebied van online marketing. De senior training verdiept in de strategie voor jouw bedrijf en hoe hier invulling aan te geven. Dit kan het beste in combinatie met een online marketing advies om goed op jullie organisatie te kunnen toespitsen.

Er zijn drie verschillende trainingen:

  • Basistraining
  • Middelbare training
  • Senior training

 

Wat levert de Training Online Marketing op?

Meer kennis zodat jouw mensen weten waar ze op moeten focussen om jullie merk beter vindbaar te maken. Deze kennis zal ook meetbaar zijn in Google Analytics. 

Prijzen Online Marketing Training*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Basistraining

2 uur

€ 170

€ 205,70

Middelbare training

3 uur

€ 255

€ 308,55

Senior training

4 uur

€ 340

€ 411,40

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Klantreis analyse

Een website heeft een bepaalde structuur, is deze structuur zowel voor de klant als voor Google het best gekozen? Je ontvangt advies over opbouw van je website en hoe dit door aan te sluiten bij de wensen van Google je klantreis en vindbaarheid kan verbeteren. 

Google Analytics

Na het koppelen van Google Analytics weet je hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen. Je weet ook welke pagina’s het belangrijkste zijn van je website.

Online Marketeer

Het Online Marketing Advies is niet direct op je website doorgevoerd. Als je zelf de capaciteit niet hebt, is het mogelijk om direct voor een aantal afgesproken uren ons in te huren om alle uitvoerende taken uit te voeren.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden onderzoek

Je ontvangt per branche het maximale aantal zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.